Beskrivelse

Har du gamle utelamper som du ønsker å skifte ut. Vi kommer på besøk og tar oss av nedmontering av de eksisterende lampene, deretter monterer vi opp nye lamper. Utelyset er noe av det mest fremtredende på en bolig, og oppgradering av utelampene vil gi boligen din et løft!

Hva som er inkludert

Prisen inkluderer valgt antall av utelampen som er valgt. Forøvrig kan vi nevne: 1 x Utkjøring fra vårt lager (maks 50km tur-retur) 1 x Nedmontering av eksisterende lampe 1 x Montering av ny utelampe 1 x Nødvendig dokumentasjon og samsvarserklæring(garantierklæring)

Hva er forskjellen på lumen og watt?

Watt er en betegnelse på forbrukt energi, og var en god indikasjon før i tiden på hvor mye en lyspære lyste. Lumen er en betegnelse på hvor mye lys en lampe stråler ut(treffer en flate).

Skumringsrele, hva er det?

Et skumringsrele skrur av og på lyset alt ettersom hvor mørkt det er ute. Det kan sammenlignes med en “gammeldags” fotocelle, men et skumringsrele er integrert i lampen. Ved utskifting av eldre utelamper er dette et fint alternativ. Når bryteren er på, vil lampen skru seg av og på etter hvor mørkt det er ute.

Blir det satt inn lyspære?

I de lampene hvor det er utskiftbar lyspære, bruker vi stort sett lyspærer fra verdens største møbelprodusent. Vi leverer ingen garanti på lyspærenes levetid, men vi vil selvsagt ikke være bekjent av en unormalt kort levetid.