En komfyrvakt kutter strømmen om en fare blir oppdaget.

Det monteres en liten sensor under kjøkkenviften, og en “boks” på kontakten som kutter strømmen. Om sensoren oppdager en fare vil strømmen til stekeplatene kuttes.

Vi kommer hjem til deg og monterer komfyrvakt på steketoppen eller komfyren.

 

Montering av komfyrvakt

Beskrivelse

Montering av komfyrvakt

En komfyrvakt overvåker steketoppen din, og skrur av strømmen om det begynner å brenne eller tørrkoke.
De fleste brannene i Norge starter på steketoppen francepharmacie.fr.

Vi kommer hjem til deg og monterer komfyrvakten. Det er praktisk om vi kommer til bak steketopp eller komfyr, men det er ikke nødvendig.

 

Tilleggsinformasjon

Sensordesign

Hvit, Svart, Sølv/Grå

Produkt

Komfyrvakt

Pr. dags dato benytter vi CTM Lyng sin Mkomfy.

Produkt: CTM Lyng Mkomfy

Fargevalg på sensor: Hvit, Svart, Sølv(grå)

Maks strømstyrke: 25A

FAQ - Spørsmål og Svar

Nei, vi kan skifte ut kontakten til komfyren hvis den er lett tilgjengelig. Eventuelt gjør vi det meste av arbeidet i sikringsskapet.

Sensoren limer/skrur vi fast i ventilatoren/kjøkkenviften.

Vi har ingen leveringstjeneste, men du kan bestille varer for å hente de selv på vårt kontor i Julsundvegen 199.

Varene skal da være forhåndsbetalt i nettbutikken, vi tar ikke imot betaling på vårt kontor plus d’information.

Når varer hentes på vårt kontor gjelder Forbrukerkjøpsloven, og alle reklamasjoner henvendes til vårt kontor.

Vi har et lite kontor-/lagerbygg rett før Djupdalen. Her har vi begrenset med utstilling, men de vanligste produktene har vi som regel utstilt.
Ønsker du å se et produkt før du kjøper? Ta kontakt, så kan vi kanskje få tak i en demo.

Load More

Produkt Spesifikke Betingelser

Forutsetninger for denne installasjonen

Det må enten være mulig å komme til bak steketopp/komfyr, eller det må være plass i sikringsskapet for en bryter.

Vi tar forbehold om type kjøkkenvifte/ventilator(heretter ventilator), da det kan være forskjellig utforminger/funksjoner, som f.eks nedtrekk i benkeplate(som ikke passer denne komfyrvakten). Sensoren som blir levert passer de fleste ventilatorer.

Dette produktet forutsetter 1-fase tilførsel og kontakt.

Det er uvanlig at det blir levert noe annet i Norge, men det kan forekomme, da kan støpselet fra steketoppen/komfyren se slik ut(bilde under) og det vil være en bredere/flere sikringer for steketoppen i sikringsskapet. Støpselet vil ha være 4 pinner, istedenfor 3 som vanlig.

Generelle leveringsbetingelser

Ved akseptering av leveringsbetingelsene aksepteres både “Generelle leveringsbetingelser” og “Produkt spesifikke leveringsbetingelser” for hvert enkelt produkt.

Rydding / Rengjøring

Det skal være enkel tilkomst der vi skal utføre jobb.

Tidsforbruk til rydding/rengjøring etterfaktureres som tillegg til den opprinnelige prisen.

I samme grad vil vi rydde etter oss, etter fullført jobb. Vi har ikke muligheten for å rengjøre etter oss, men vil gjøre vårt for at det ser likt ut når vi drar som når vi kommer.

Montering av utstyr/produkt

Vi forbeholder oss retten til å montere/plassere bestilt utstyr på egnet plass, om ikke annet er beskrevet/nevnt. Våre montører har god innsikt/erfaring i hvordan å plassere utstyr slik at det blir hensiktsmessig/praktisk, men har du egne ønsker – gi beskjed!

Når produktene blir levert inkludert montering, vil det si montering med ordinær tilkomst. Med ordinær tilkomst menes det at monteringen kan utføres med de hjelpemidlene vi til enhver tid har i bilen(høydebegrensning, gardintrapp). Behøves det ekstraordinære hjelpemidler som lift, båt eller personsikring vil dette måtte avtales på forhånd. Oppdager vi ekstraordinære forhold ved oppmøte som ikke er avtalt, vil det faktureres for oppmøte og ny avtale kan eventuelt settes opp.

Priser

Alle priser i nettbutikken er oppgitt inkludert merverdiavgift.

Prisen på et produkt er satt utifra valgene som er gjort, oppstår det endringer/tilvalg når vi utfører tjenesten blir dette tilleggsfakturert.

Force majeur

Skulle det oppstå uforutsette forhold, som sykdom og værforhold. Som gjør at vi ikke har mulighet til å utføre planlagte jobber til avtalt tid. Forbeholder vi oss retten til å endre tidspunkt for planlagt jobb.

Blir det opphold i levering av bestemte varer fra leverandør/produsent, vil vi finne erstatningsvarer som tilsvarer bestillt vare.

Transport

Det er inkludert 50km avstand eller 60min kjøring tur-retur fra vårt kontor vest for Molde, Julsundvegen 199 pr. besøk oppgitt.

Om noen forhold ved jobben/bestillingen ikke tilsvarer valgene i bestillingen, kan det være nødvendig å hente/bringe materiell. Dette blir da etterfakturert, tid, transport og materiell.

Betaling

Betaling kan utføres på følgende måte: forhåndsbetaling/reservering, faktura (forfall 14 dager), oppgjør ved avsluttet jobb.

Forskrifter

Vi er underlagt DSB (Direktoratet for samfunnsikkerhet og beredskap) / DLE (Det lokale elektrisitetstilsyn)

Romsdal Elektro forholder oss til FEL (Forskrift om elektrisk lavspenningsanlegg) der NEK 400 er veiledning/normen til forskriften.

Ved levering av håndverkertjenester forholder vi oss til håndverkertjenesteloven og/eller angrefristloven.