Her kan du bestille skreddersydd oppsett av en elektrisk installasjon. Dette produktet passer bra for oppussing, påbygg og lignende.

Om du ønsker å sette opp flere rom, legger du inn på nytt og det vil bli lagt inn en samlerabatt i handlekurven.

I våre standardprodukt benytter vi kun anerkjente produsenter og leverandører, og vi forholder oss til kjente produkt.

Produktene som vi benytter har blitt testet av oss i lengre tid. Slik at vi er 99,5% sikker på at det er produkt som holder og er enkel i bruk.
Selvfølgelig kan det være et og annet mandagsprodukt som feiler, da kommer vi tilbake og reparerer, selvfølgelig kostnadsfritt.

Load More

Elektrikertjeneste

Beskrivelse

Dette er vårt mest skreddersydde produkt, her kan du sette opp ditt eget prosjekt, og du vil få prisen direkte.

Her bestilller du elektrikertjeneste, du kan bestille hva som helst, men oppsettet er optimalisert til f.eks en oppussing eller påbygg.

Noen eksempler:

Du har satt opp garasje og ønsker lys og stikkontakter..

Er det noe du ikke får helt oversikt over, ta kontakt!

Fordelene med denne løsningen:
– Du kan enkelt sammenligne priser
– Forutsigbart, fastprisen er gitt
– Du kan ta deg god tid når du setter opp ditt prosjekt.

Generelle leveringsbetingelser

Ved akseptering av leveringsbetingelsene aksepteres både “Generelle leveringsbetingelser” og “Produkt spesifikke leveringsbetingelser” for hvert enkelt produkt.

Rydding / Rengjøring

Det skal være enkel tilkomst der vi skal utføre jobb.

Tidsforbruk til rydding/rengjøring etterfaktureres som tillegg til den opprinnelige prisen.

I samme grad vil vi rydde etter oss, etter fullført jobb. Vi har ikke muligheten for å rengjøre etter oss, men vil gjøre vårt for at det ser likt ut når vi drar som når vi kommer.

Montering av utstyr/produkt

Vi forbeholder oss retten til å montere/plassere bestilt utstyr på egnet plass, om ikke annet er beskrevet/nevnt. Våre montører har god innsikt/erfaring i hvordan å plassere utstyr slik at det blir hensiktsmessig/praktisk, men har du egne ønsker – gi beskjed!

Når produktene blir levert inkludert montering, vil det si montering med ordinær tilkomst. Med ordinær tilkomst menes det at monteringen kan utføres med de hjelpemidlene vi til enhver tid har i bilen(høydebegrensning, gardintrapp). Behøves det ekstraordinære hjelpemidler som lift, båt eller personsikring vil dette måtte avtales på forhånd. Oppdager vi ekstraordinære forhold ved oppmøte som ikke er avtalt, vil det faktureres for oppmøte og ny avtale kan eventuelt settes opp.

Priser

Alle priser i nettbutikken er oppgitt inkludert merverdiavgift.

Prisen på et produkt er satt utifra valgene som er gjort, oppstår det endringer/tilvalg når vi utfører tjenesten blir dette tilleggsfakturert.

Force majeur

Skulle det oppstå uforutsette forhold, som sykdom og værforhold. Som gjør at vi ikke har mulighet til å utføre planlagte jobber til avtalt tid. Forbeholder vi oss retten til å endre tidspunkt for planlagt jobb.

Blir det opphold i levering av bestemte varer fra leverandør/produsent, vil vi finne erstatningsvarer som tilsvarer bestillt vare.

Transport

Det er inkludert 50km avstand eller 60min kjøring tur-retur fra vårt kontor vest for Molde, Julsundvegen 199 pr. besøk oppgitt.

Om noen forhold ved jobben/bestillingen ikke tilsvarer valgene i bestillingen, kan det være nødvendig å hente/bringe materiell. Dette blir da etterfakturert, tid, transport og materiell.

Betaling

Betaling kan utføres på følgende måte: forhåndsbetaling/reservering, faktura (forfall 14 dager), oppgjør ved avsluttet jobb.

Forskrifter

Vi er underlagt DSB (Direktoratet for samfunnsikkerhet og beredskap) / DLE (Det lokale elektrisitetstilsyn)

Romsdal Elektro forholder oss til FEL (Forskrift om elektrisk lavspenningsanlegg) der NEK 400 er veiledning/normen til forskriften.

Ved levering av håndverkertjenester forholder vi oss til håndverkertjenesteloven og/eller angrefristloven.