Hvilken produsent skal jeg velge?

Om du syns dette valget virker gresk, er det i praksis ingen forskjell på de to valgene. Vi har valgt å la det være valgfritt hvilken produsent kunden vil ha, og dette er i praksis et valg om pris.

Chint er en kinesisk produsent av sikringer, dette er rimelige og gode sikringer. Chint fikk en tøff start på det norske markedet, men har i det siste kommet sterkt. Chint blir levert av Cenika i Norge, og fremstår som en stabil og servicevennlig leverandør.

Chint Jordfeilautomat

Eaton er en av verdens største produsenter av sikringer, og har videreført det sterke navnet som Klockner Moeller hadde i Norge tidligere. Det som kjennetegner Eaton er den digitale jordfeilautomaten som har en LED diode i front. Xdigital som serien heter, er en elektronisk styrt sikring og har en rekke fordeler som de mekaniske sikringene mangler, likevel er funksjonaliteten i bunn å grunn den samme.

Vi har benyttet Eaton og Chint side om side i flere år, og har levert omtrent like mye av begge merkene. Vår erfaring er at det er like lite feil på begge merkene, og vi vil ikke fremheve det ene foran det andre.